Техномаркет - PHILIPS VOIP-1511B/10

PHILIPS VOIP-1511B/10


Производител: PHILIPS
Шифра: 736678
Достапност: залиха
Редовна Цена:
999 ден.

SMART цена:
499 ден.

ЖИЧЕН ТЕЛЕФОН ЗА SKYPE ПОВИЦИ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КОЈ Е ОН-ЛАЈН БЕЗ ДА СЕ ОДИ НА КОМПЈУТЕР, САМО СО ГЛЕДАЊЕ НА ЕКРАНОТ. СКАЈП СЕРТИФИЦИРАН ДИРЕКТНО КОПЧЕ ЗА ЛИСТА СО КОНТАКТИ НА SKYPE НА СЛУШАЛКАТА КОМПАТИБИЛНОСТ СО USB 2.0 50 ИМИЊА И БРОЕВИ.

Слични производи