Техномаркет - Работа

Работа

СОГЛАСНОСТ за обработка и чување на лични податоци

Со цел да се овозможи транспарентна обработка на Вашите податоци во процесот на регрутација, потребна е Ваша согласност за користење на Вашите лични податоци, кои задолжително ги наведувате, како што се: Име и презиме; Поштенски код; Град; Е-маил и телефон; Работно искуство; како и податоци коишто ги приложувате по сопствена волја: Проекти во кои сте учествувале; Дали моментално сте во работен однос; Образование и вештини; Мајчин јазик и други јазици; Возачка дозвола и категорија на возачка дозвола.

Прочитајте ги нашите Правила за процесот на Апликација за работа и Политика за приватност за да дознаете како постапуваме со Вашите податоци.