Техномаркет - Барање за пристап, исправка или бришење на лични податоци

 

БАРАЊЕ ЗА ПРИСТАП, ИСПРАВКА ИЛИ БРИШЕЊЕ НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

За да го превземете барањето, кликнете на следниов линк https://tehnomarket.com.mk/files/baranje-za-prepravka-na-licni-podatoci-updates.docx