Техномаркет - Согласност за директен маркетинг

СОГЛАСНОСТ

за обработка и чување на лични податоци за цели на директен маркетинг

Со цел да се овозможи транспарентна обработка на Вашите податоци за цели на директен маркетинг, потребна е Ваша согласност за користење на Вашите лични податоци, при што дадената согласност се однесува исклучиво за целите на директен маркетинг кои опфаќаат испраќање на известувања и маркетинг материјали на Вашата е-меил адреса, без притоа да се врзува ваквата согласност со губење на било кое Ваше право во однос на услугите кои се обезбедуваат преку веб страницата: www.tehnomarket.com.mk ниту пак со вршење на профилирање. Прочитајте ги нашите Политика за директен маркетинг и Политика за приватност за да дознаете како постапуваме со Вашите податоци.

☐(*) Ги прочитав горенаведените Политика за директен маркетинг и Политика на приватност,

☐  Се согласувам на мојата e-mail адреса да примам специјални понуди и попусти.