Техномаркет - CLEAN AIR OPTIMA CA-509/CA-509D FILTERSET

CLEAN AIR OPTIMA CA-509/CA-509D FILTERSET


Производител: CLEAN AIR OPTIMA
Шифра: 5008340
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,599 ден.

ФИЛТРИ ЗА ЗАМЕНА CA-509 / CA-509D: ПРЕФИЛТЕР + TRUE HEPA + ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН (ВО ЗАВИСНОСТ ОД УПОТРЕБАТА НА ФИЛТРИТЕ, ТРЕБА ДА СЕ ЗАМЕНАТ СЕКОИ 6 / 8-12 МЕСЕЦИ)