Техномаркет - CLEAN AIR OPTIMA CA-704/CA-707 ACTIVE CARBON FILTER

CLEAN AIR OPTIMA CA-704/CA-707 ACTIVE CARBON FILTER


Производител: CLEAN AIR OPTIMA
Шифра: 5007896
Достапност: залиха
Редовна Цена:
599 ден.

ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН: АКТИВЕН ЈАГЛЕРОД KOJ ГИ НЕУТРАЛИЗИРА МИРИСИТЕ, ХЕМИСКИТЕ СУПСТАНЦИИ, И ГАСОВИТЕ