Техномаркет - PANASONIC CZ-TACG1 WIFI KIT

PANASONIC CZ-TACG1 WIFI KIT


Производител: PANASONIC
Шифра: 5007579
Достапност: залиха
Редовна Цена:
4,459 ден.

WIFI ADAPTER ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КЛИМА УРЕДОТ ОД ОДДАЛЕЧЕНА ЛОКАЦИЈА УПРАВУВАЊЕ ПРЕКУ ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ, ТАБЛЕТИ,И СЛ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. ПОВЕЌЕ ФУНКЦИИ ДОМА ИЛИ ВО КАНЦЕЛАРИЈА: СТАРТ / СТОП, ИЗБОР НА РЕЖИМ, ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА, СОБНА ТЕМПЕРАТУРА, НЕДЕЛЕН ТАЈМЕР ИТН., НОВИ НАПРЕДНИ ФУНКЦИИ КОИ ОВОЗМОЖУВААТ УПРАВУВАЊЕ ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И ЕФИКАСНОСТ СО НАЈНИСКА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА.

Слични производи