Техномаркет - ПРИКЛ.КАБЕЛ Т.Ф 16А400В - ЦРН 2,5/1,5М

ПРИКЛ.КАБЕЛ Т.Ф 16А400В - ЦРН 2,5/1,5М


Производител: COMMEL
Шифра: 5006430
Достапност: залиха
Редовна Цена:
749 ден.