Техномаркет - SONY BD-R DL 50GB BNR50AV RECORDABLE

SONY BD-R DL 50GB BNR50AV RECORDABLE


Производител: SONY
Шифра: 740420
Достапност: залиха
Редовна Цена:
799 ден.

БЛУ-РЕЈ ДИСК ДЕБЕЛИНА НА СЛОЈ (MM): 0.1MM ДИЈАМЕТАР (MM): 120.0MM ДЕБЕЛИНА НА СУБСТРАТ (MM): 1.1MM ДЕБЕЛИНА НА ДИСК (MM): 1.2MM РАБОТНА ВЛАЖНОСТ: 3~90(%RH)2 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: 5~55(°C)2 ВЛАЖНОСТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ: 5~90(%RH)2 ТЕМПЕРАТУРА НА СКЛАДИРАЊЕ: -10~55(°C)2 ПРОЦЕНЕТ ЖИВОТЕН ВЕК (СОБНИ УСЛОВИ) 30 ГОДИНИ КАПАЦИТЕТ: 50GB БРЗИНА НА СНИМАЊЕ: 2.0 ЛИНЕАРНА БРЗИНА: 4.92M/S 9.83 M/S СУБСТРАТ: POLYCARBONATE ГОЛЕМИНА НА ТОЧКА: 0.32µM

Слични производи