Техномаркет - NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU

NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU

-16%

Производител: NEO
Шифра: 5010116
Достапност: залиха
Редовна Цена:
24,999 ден.

SMART цена:
20,999 ден.

Интелигентен дизајн Напојувaње:220-240V 50HZ Енергетска класа: A++ / A+ Ладење капацитет: 3200 W Потрошувачка: 997W Работна температура за ладење:од -15 с до 48 С Греење капацитет: 3400 W Потрошувачка: 941W Работна температура за греење: од -15 с до 24 С EER за ладење 3.21 COP за греење: 3.61 SEER 6.10 SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER) 3.30 (COLDER) Tајмер функција ,функција I FEEL ,AUTO RESTART Самодијагностика , вертикален AUTO SWING Вклучен WIFI Одвлажнување 1.4л на час Интелигентно загревање Филтри:COLD PLASMA/активен јаглен Останато: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/ заклучување/TURBO/ ENERGY SAVING Проток на воздух: 550/500/430/300 М3 Бучност на внатрешна единица:42/37/35/28 DB Бучност на надворешна единица:52 DB Разладен флуид:R32A Тежина внатрешна единица: - 8,5 kg надворешна единица: - 34 kg Препорачана површина до 35 M2 Димензии надворешна единица 842×596×320 внатрешна единица 773×250×185 5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Слични производи