Техномаркет - VIVAX COOL 9000BTU ACP-09CH25AERI

VIVAX COOL 9000BTU ACP-09CH25AERI

-16%

Производител: VIVAX
Шифра: 785726
Достапност:
Редовна Цена:
28,499 ден.

SMART цена:
23,999 ден.

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 2,64 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 2,93 KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R410A ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+ SEER КОЕФИЦИЕНТ 7,4 SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,2 ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 2,6 KW НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 52 DB / (НЕ) 58 DB ПРОТОК НА ВОЗДУХ 420 M3/H, КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,0 L/H БУЧАВА - (ВЕ) 37 DB(A), (НЕ) 55 DB(A), ПОДРАЧJЕ НА РАБОТА ОД -15 C ДО 50 C ФУНКЦИОНАЛНОСТ: I FEEL ФУНКЦИJА, ТУРБО РЕЖИМ, АВТОРЕЖИМ, ИОНИЗАТОР, САМОДИJАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ, SLEEP РЕЖИМ, SOFT СТАРТ, ТАJМЕР ОСТАНАТО -LED ЕКРАН, БИО ФИЛТЕР, ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА, РАМНА ПРЕДНА МАСКА, ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА, ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР И КОНДЕНЗАТОР, ФУНЦКИJА НА ШТЕДЕЊЕ НА ЕНЕРГИJА, СТАРТУВАЊТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НИЗОК НАПОН, ЗАШТИТЕН ВЕНТИЛ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -15TC, WI-FI READY, ДИМЕНЗИИ / ТЕЖИНА: ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:722 Х 290 Х 187 ММ / 7.4 КГ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 770 Х 300 Х 555 ММ / 26.6 КГ

Слични производи