Техномаркет - PHILIPS VOIP 321

PHILIPS VOIP 321


Производител: PHILIPS
Шифра: 751084
Достапност: залиха
Редовна Цена:
2,999 ден.

SMART цена:
1,799 ден.

МОЖНОСТ ЗА SKYPE ПОВИЦИ, КАКО И НОРМАЛНИ ФИКСНИ ПОВИЦИ МОЖЕ ДА СЕ ОСТВАРУВААТ И ДА СЕ ПРИМААТ ПОВИЦИ НА ДВЕТЕ МРЕЖИ ОД ЕДЕН ЕДИНСТВЕН МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КОЈ Е ОН-ЛАЈН БЕЗ ДА СЕ ОДИ НА КОМПЈУТЕР, САМО СО ГЛЕДАЊЕ НА ЕКРАНОТ. СКАЈП СЕРТИФИЦИРАН ДИРЕКТНО КОПЧЕ ЗА ЛИСТА СО КОНТАКТИ НА SKYPE НА СЛУШАЛКАТА КОМПАТИБИЛНОСТ СО USB 2.0 50 ИМИЊА И БРОЕВИ.

Слични производи