Техномаркет - VIVAX COOL 18000BTU ACP-18CH50AEMI R32

VIVAX COOL 18000BTU ACP-18CH50AEMI R32


Производител: VIVAX
Шифра: 741058
Достапност: залиха
Редовна Цена:
39,599 ден.

SMART цена:
35,999 ден.

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 5,28 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5,57 KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R410A ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+ SEER КОЕФИЦИЕНТ 6,4 SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,0 ВКЛУЧЕНО WIFI ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 4,2 KW НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 56 DB / (НЕ) 63 DB ПРОТОК НА ВОЗДУХ 840 M3/H, КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,8 L/H БУЧАВА - (ВЕ) 47 DB(A), (НЕ) 56 DB(A), ПОДРАЧJЕ НА РАБОТА ОД -15 C ДО +50 C ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -15 C, ФУНКЦИОНАЛНОСТИ: ТУРБО РЕЖИМ, АВТО РЕЖИМ, АВТО РЕСТАРТ, САМОДИJАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ, SLEEP РЕЖИМ, SOFT СТАРТ, ТАJМЕР, ОСТАНАТНО LCD ЕКРАН, ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА, ФУНКЦИJА ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА, СТАРТУВАЊТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НИЗОК НАПОН, ЗАШТИТА НА ВЕНТИЛОТ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА ДИМЕНЗИИ / ТЕЖИНА: ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 957 Х 213 Х 302 ММ / 9.5 КГ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 800 Х 333 Х 554 ММ / 37.8 КГ

Слични производи