Техномаркет - GOCLEVER CRISTAL AIR CORAL ПРОЧИСТУВАЧ

GOCLEVER CRISTAL AIR CORAL ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: GOCLEVER
Шифра: 741057
Достапност:
Редовна Цена:
7,999 ден.

SMART цена:
3,999 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ОПТИМАЛНА ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА-15-20 М2 ПОГОДЕН ЗА СПАЛНИ, ДЕТСКИ СОБИ, КАНЦЕЛАРИИ, ОСОБЕНО КОРИСЕН ЗА СОПСТВЕНИЦИ НА МИЛЕНИЧИЊА, ЛУГЕ КОИ СТРАДААТ ОД АСТМА, АЛЕРГИИ И СЛ. МОЌ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА НАЈСИТНИТЕ ЧЕСТИЧКИ, МИКРООРГАНИЗМИ ДО ГОЛЕМИНА НА РМ2 ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ЧАД, ПРАШИНА, МУВЛА, ХЕМИСКИ СУПСТАНЦИИ, МИРИСИ, ГАСОВИ, ГРИНИ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ, ФОРМАЛДЕХИД, РМ2 И ДРУГИ ШТЕТНИ МАТЕРИИ ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ВО ОПТИМАЛНАТА ПРОСТОРИЈА-5 ПАТИ НИВО НА БУЧНОСТ ДО 40 ДБ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН-ВКУПНА МОЌНОСТ САМО 6W ЈОНИЗАЦИЈА- 5 МИЛИОНИ ЈОНИ / СМ3 ПРОТОК НА ВОЗДУХ-180 М3/ Н РАБОТИ ВРЗ ОСНОВА НА ТЕХНОЛОГИЈАТА SMART SHIELD-ТРОКРАТЕН СИСТЕМ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ ПРЕКУ ХЕПА ФИЛТЕР, ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕРОД И МАКРОМОЛЕКУЛАРЕН НЕТКАЕН ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА 99,97% ОД ШТЕТНИТЕ ЧЕСТИЧКИ. ТАЈМЕР UV ЛАМБА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА И СПРЕЧУВАЊЕ НА РАЗМНОЖУВАЊЕ НА БАКТЕРИИТЕ И ВИРУСИТЕ КОМПАКТЕН ДИЗАЈН ЛЕСНО ВКЛОПЛИВ ВО СЕКОЈ ЕНТЕРИЕР ДИМЕНЗИИ-30,2 Х 11,2 Х23,9 / ТЕЖИНА 1,66 КГ

Слични производи