Техномаркет - BLUEAIR CLASSIC205 PARTICLE P ПРОЧИСТУВАЧ

BLUEAIR CLASSIC205 PARTICLE P ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: BLUEAIR
Шифра: 741020
Достапност: залиха
Редовна Цена:
23,249 ден.

SMART цена:
18,499 ден.

ОПТИМАЛНА КВАДРАТУРА 26M2 ПРОЧИСТУВАЊЕ НА- ЧАД-306M3 НА ЧАС ПРАШИНА-340M3 НА ЧАС ПОЛЕН 340M3 PER HOUR ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ВО ОПТИМАЛНАТА КВАДРАТУРА 5 ПАТИ ДИМЕНЗИИ 530 X 440 X 210 MM ТЕЖИНА 10 KG ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 20- 80 W НИВО НА БУЧАВОСТ 32 - 56 DB ДАЛЕЧИНСКО ON/OFF ТАЈМЕР ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЕРОТ КОНТРОЛА НА БРЗИНАТА 1 - 2 - 3 ИЗЛЕЗ НА ВОЗДУХ ОД ГОРНАТА СТРАНА ВЛЕЗ НА ВОЗДУХ ОДНАЗАД WI-FI CONNECTIVITY КОМПАТИБИЛНО СО 802.11 B/G/N ROUTER ON 2.4GHZ WI-FI NETWORK BAND. NETWORK SECURITY; OPEN, WEP, WPA, & WPA2

Слични производи