Техномаркет - VIVAX COOL 9000BTU ACP-09CH25AEMI

VIVAX COOL 9000BTU ACP-09CH25AEMI


Производител: VIVAX
Шифра: 741015
Достапност:
Редовна Цена:
23,999 ден.

SMART цена:
20,999 ден.

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 3,22 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊ 3,37KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R410A ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+ SEER КОЕФИЦИЕНТ 6,2 SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,0 ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 2,2 KW НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 52 DB / (НЕ) 60 DB ПРОТОК НА ВОЗДУХ 420 M3/H, КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,0 L/H БУЧАВА - (ВЕ) 40 DB(A), (НЕ) 55,5 DB(A), ПОДРАЧЈЕ НА РАБОТА ОД -15 C ДО +50 C ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -15°C, ФУНКЦИОНАЛНОСТИ: ТУРБО РЕЖИМ, АВТО РЕЖИМ, АВТО РЕСТАРТ, САМОДИЈАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ, SLEEP РЕЖИМ, SOFT СТАРТ, ТАЈМЕР, ОСТАНАТНО LCD ЕКРАН, ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА, ФУНКЦИЈА ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА, СТАРТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА НИЗОК НАПОН, ЗАШТИТА НА ВЕНТИЛОТ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА ДИМЕНЗИИ / ТЕЖИНА: ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 715 Х 194 Х 285 ММ / 6,8 КГ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 770 Х 300 Х 555 ММ / 25.2 КГ

Слични производи