Техномаркет - PHILIPS D1401B/53 CORDLESS TELEPHONE

PHILIPS D1401B/53 CORDLESS TELEPHONE


Производител: PHILIPS
Шифра: 740950
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,399 ден.

БЕЗЖИЧЕН ТЕЛЕФОН ОСВЕТЛЕН ДИСПЛЕЈ-ПРИКАЗ НА ДАТА И ЧАС ОПЦИИ- ПОВИК НА ЧЕКАЊЕ, ИДЕНТИФИКАТОР, ПРОПУШТЕНИ ПОВИЦИ, ДОЈДОВНИ ПОВИЦИ, ПОЈДОВНИ ПОВИЦИ ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ТАСТАТУРА РАЗГОВОР ДО ДЕСЕТ ЧАСА ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 8 Ч. ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ НА БАЗАТА: 1.5M ОПСЕГ -50M ДО 200 Ч STANDBY МЕМОРИЈА НА ИМЕНИК- ДО 50 БРОЈА МОЖНОСТ ЗА БИРАЊЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ БРОЈА: МЕМОРИЈА НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВАЕСЕТ БРОЈА

Слични производи