Техномаркет - DIMPLEX RXPW1 МОДУЛ-ПРОГРАМЕР

DIMPLEX RXPW1 МОДУЛ-ПРОГРАМЕР


Производител: DIMPLEX
Шифра: 740848
Достапност: залиха
Редовна Цена:
2,499 ден.

ПРОГРАМАБИЛЕН МОДУЛ НАМЕНЕТ ЗА КОНТРОЛА НА ЕДНО ИЛИ ПОВЕЌЕ ГРЕЈНИ ТЕЛА, ИДЕАЛЕН ЗА ДОМ, КАНЦЕЛАРИИ, ГОЛЕМИ ПРОСТОРИИ СО ПОВЕЌЕ ГРЕЈНИ ТЕЛА. 7 ДНЕВНО ПРОГРАМИРАЊЕ НА ЕДНА ЗОНА ПИЛОТ ОПЦИЈА ЗА ЖИЦА ЗА ДО 10 ГРЕЈНИ ТЕЛА ЗА ГРЕЈАЧИ ЧЕТИРИ ПРОГРАМАБИЛНИ ВРЕМЕНСКИ ПЕРИОДИ ЗА РАБОТНИ ДЕНОВИ И ВИКЕНДИ КОИ ГО ПРЕФРЛААТ ГРЕЈАЧОТ ПОМЕЃУ ON И OFF ФУНКЦИЈА ЗА РАЧНО ПРЕБРИШУВАЊЕ ЗА ЛАДНИ ПЕРИОДИ ЕДЕН ТАЈМЕР НА ПАНЕЛ ГРЕЈАЧ МОДУЛОТ Е ОТСТРАНЛИВ ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

Слични производи