Техномаркет - SONY PS4 DUALSHOCK CONTROLLER V2 BLUE

SONY PS4 DUALSHOCK CONTROLLER V2 BLUE


Производител: SONY PLAYSTATION
Шифра: 740554
Достапност: залиха
Редовна Цена:
4,299 ден.

SMART цена:
3,699 ден.

КОНТРОЛОР ЗА SONY PS4 ИНТЕГРИРАНА ЛЕНТА ЗА СВЕТЛО КОЈА МОЖЕ ДА МЕНУВА РАЗЛИЧНИ БОИ -СЛЕДЕЊЕ НА ПОЗИЦИЈАТА НА КОНТРОЛОРОТ ДОПОЛНИТЕЛНИ ЗВУЧНИ ЕФЕКТИ - ДИРЕКТНО ОД КОНТРОЛОРОТ ПОСТАВКИ ЗА ЈАЧИНА НА ЗВУЧНИКОТ, ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ВИБРАЦИИ, ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА СВЕТЛИНАТА НА СВЕТЛОСНАТА ЛЕНТА ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА ЖИВОТНИОТ ВЕК НА БАТЕРИЈАТА . КОМУНИКАЦИЈА СО ПОДАТОЦИ ПРЕКУ BLUETOOTH ИЛИ СО КОРИСТЕЊЕ НА USB КАБЕЛ КОПЧЕ SHARE ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ВИДЕОРЕКЛАМИ ИЛИ СЛИКИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ. СТРИМ ИГРА ВО ЖИВО НА TWITCH, YOUTUBE И DAILYMOTION ИЛИ УРЕДУВАЊЕ НА СНИМЕНИ ИГРИ И ВИДЕА ПОЛНЕЊЕ (ВКЛУЧЕНО). БОЈА-СИНА

Слични производи