Техномаркет - TENDA WIRELESS N 3G/4G ROUTER 4G630 300M

TENDA WIRELESS N 3G/4G ROUTER 4G630 300M


Производител: TENDA
Шифра: 740401
Достапност:
Редовна Цена:
1,249 ден.

3G/4G БЕЗЖИЧЕН N300 РУТЕР БРЗИНА ДО 300MBPS SMART КОНЕКЦИЈА: АВТОМАТСКА КОНЕКЦИЈА НА МОБИЛНА МРЕЖА А КРЕИРАЊЕ НА БРЗ WIFI HOTSPOT СО МОЖНОСТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ КОРИСНИЦИ КОГА КОМПАТИБИЛЕН 3G/4G USB МОДЕМ Е ПОВРЗАН СТАНДАРД: IEEE 802.3/3U IEEE 802.11N/G/B ФРЕКВЕНЦИЈА : 2.4GHZ РАБОТЕН РЕЖИМ: AP;WISP;WDS BRIDGE ЗАШТИТА :WPA/WPA2-PSK AES, TKIP, TKIP

Слични производи