Техномаркет - WINIX U450 ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ

WINIX U450 ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: WINIX
Шифра: 740347
Достапност: залиха
Редовна Цена:
4,499 ден.

СЕТ ОД ФИЛТРИ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ, ПРЕФИЛТЕР КОЈ СЕ ПЕРЕ ГИ ФИЛТРИРА КРУПНИТЕ ЧЕСТИЧКИ, CLEANCELL ТЕХНОЛОГИЈАТА ГИ НЕУТРАЛИЗИРА БАКТЕРИИТЕ И ВИРУСИТЕ. ХЕПА ФИЛТЕР СО ЕФИКАСНОСТ ОД 99,97% КОЈ ГИ ФИЛТРИРА ЧЕСТИЧКИТЕ ПОГОЛЕМИ ОД 0,3 МИКРОМЕТРИ (PM2.5, PM10). НАПРЕДЕН ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН (AOC, ADVANCED ODOR CONTOL) КОЈ АБСОРБИРА РАЗНИ ХЕМИКАЛИИ ОД ВОЗДУХОТ. PLASMAWAVE ТЕХНОЛОГИЈАТА ГИ РАЗГРАДУВА ХЕМИКАЛИИТЕ, БАКТЕРИИТЕ, ВИРУСИТЕ И ДРУГИ ШТЕТНИ ЧЕСТИЧКИ НА МОЛЕКУЛАРНО НИВО.

Слични производи