Техномаркет - TREVI RS 733 PORTABLE FM RADIO BLACK

TREVI RS 733 PORTABLE FM RADIO BLACK


Производител: TREVI
Шифра: 740175
Достапност: залиха
Редовна Цена:
549 ден.

-ПОРТАБЛ МОБИЛНО ФМ РАДИО АВТОМАТСКО СКЕНИРАЊЕ НА СТАНИЦИ ПРИКЛУЧОК ЗА СЛУШАЛКИ ЛЕД СИЈАЛИЧКА РАБОТА НА БАТЕРИИ - 2ХААА (UM4)

Слични производи