Техномаркет - TREVI RA 725 PORTABLE RADIO AM/FM FUCHSI

TREVI RA 725 PORTABLE RADIO AM/FM FUCHSI


Производител: TREVI
Шифра: 740174
Достапност: залиха
Редовна Цена:
699 ден.

-ПОРТАБЛ МОБИЛНО РАДИО -ФМ/АМ ФРЕКВЕНЦИЈА -РАБОТА НА БАТЕРИИ - 2ХААА (UM4)

Слични производи