Техномаркет - TREVI RA 713 PORTABLE RADIO AM/FM WHITE

TREVI RA 713 PORTABLE RADIO AM/FM WHITE

-29%

Производител: TREVI
Шифра: 740173
Достапност:
Редовна Цена:
699 ден.

SMART цена:
499 ден.

-ПОРТАБЛ МОБИЛНО РАДИО -ФМ/АМ ФРЕКВЕНЦИЈА -ПРИКЛУЧОК ЗА СЛУШАЛИЦИ -РАБОТА НА БАТЕРИИ - 2ХААА (UM4)

Слични производи