Техномаркет - PANASONIC KX-TGC310FXB

PANASONIC KX-TGC310FXB


Производител: PANASONIC
Шифра: 739480
Достапност:
Редовна Цена:
1,699 ден.

НАМАЛЕНА ТЕХНОЛОГИЈА НА РАДИЈАЦИЈА ECO DECT ПРЕФРЛАЊЕ НА ECO РЕЖИМ СО ЕДНО КОПЧЕ СИНО ОСВЕТЛЕН ДИСПЛЕЈ: 1,6 ИНЧИ МЕНИ НА 16 ЈАЗИЦИ/ СПИКЕРФОН/ ОТФРЛАЊЕ НА НЕСАКАНИ ПОВИЦИ (ЛИСТА ДО 30 БРОЕВИ) ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ПОВИК (ПР. 0900, 06 ..) ПОВТОРНО БИРАЊЕ: ПОСЛЕДНИТЕ 10 ПОВИКАНИ ПОВИЦИ ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК (50 МЕМОРИИ) ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА ПОВИКУВАЧОТ ЛИСТА НА ПОВИЦИ: 50 МЕМОРИИ ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА НА NIMH ВО STAND BY NIMH БАТЕРИЈАТА ВО "РАЗГОВОР": 16 ЧАСА ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ НА NIMH БАТЕРИИTE: 7 ЧАСА БОЈА ЦРНА ДИМЕНЗИИ 4,8 Х 16 Х 2,8 СМ

Слични производи