Техномаркет - NEO KS-712 КУЈНСКА ВАГА

NEO KS-712 КУЈНСКА ВАГА


Производител: NEO
Шифра: 738515
Достапност:
Редовна Цена:
899 ден.

SMART цена:
299 ден.

-КУJНСКА ВАГА ТОЧНОСТ,ДО 1 ГРАМ МЕРЕЊЕ ВО ГРАМОВИ И УНЦИ LCD ДИСПЛЕЈ СТИЛСКИ ДИЗАЈН ФУНКЦИЈА "ТАРА" АВТОМАТСКО НУЛИРАЊЕ И ИСКЛУЧУВАЊЕ ИНДИКАТОР НА БАТЕРИЈА И ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ

Слични производи