Техномаркет - HANSA OTS-625WH АСПИРАТОР

HANSA OTS-625WH АСПИРАТОР


Производител: HANSA
Шифра: 738144
Достапност: залиха
Редовна Цена:
5,299 ден.

SMART цена:
3,992 ден.

АСПИРАТОР ВКУПНА МОЌНОСТ 276 W ДИЈАМЕТАР НА ИЗДУВЕН ВОЗДУХ 12 СМ ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 159 KWH ОСВЕТЛУВАЊЕ: ХАЛОГЕН НИВО НА БУЧАВА СО МАКСИМАЛНА БРЗИНА 63 DB РАСТОЈАНИЕ ОД ПЛОЧАТА ЗА ГАС 65 СМ МАКСИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ 352 М³ / Ч МОЌНОСТ НА ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ 361 М³ / Ч ОСВЕТЛУВАЊЕ 2X28 W ВИСИНА 17,4 СМ ШИРИНА 60 СМ ДЛАБОЧИНА 31 СМ

Слични производи