Техномаркет - NEO CT-550 TRAINER СПРАВА ЗА ВЕЖБАЊЕ

NEO CT-550 TRAINER СПРАВА ЗА ВЕЖБАЊЕ


Производител: NEO
Шифра: 738069
Достапност: залиха
Редовна Цена:
8,999 ден.

-CROSS-TRAINER LCD ДИСПЛЕЈ СО ПОКАЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕ БРЗИНА РАСТОЈАНИЕ КАЛОРИИ ПУЛС

Слични производи