Техномаркет - GORENJE VB-12/55 КЕСИ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

GORENJE VB-12/55 КЕСИ ЗА ВАКУМИРАЊЕ


Производител: GORENJE
Шифра: 737780
Достапност:
Редовна Цена:
599 ден.

30 ВРЕКИЧКИ ДОЛЖИНА НА ФОЛИЈА-550 ММ

Слични производи