Техномаркет - SOEHNLE 65054CULINA PRO 5 КУЈНСКА ВАГА

SOEHNLE 65054CULINA PRO 5 КУЈНСКА ВАГА


Производител: SOEHNLE
Шифра: 736667
Достапност:
Редовна Цена:
899 ден.

-KУЈНСКА ВАГА КАПАЦИТЕТ -ДО 5KG. ПЛАСТИЧЕН САД-2.5 L. БОЈА - БЕЛА

Слични производи