Техномаркет - LAICA BX-9191 КУЈНСКА ВАГА

LAICA BX-9191 КУЈНСКА ВАГА


Производител: LAICA
Шифра: 736403
Достапност:
Редовна Цена:
1,099 ден.

SMART цена:
399 ден.

-ДИГИТАЛНА ВАГА МАХ. 2 КГ САД

Слични производи