Техномаркет - ALFA PLAM KOMMO 21 KW RED ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ

ALFA PLAM KOMMO 21 KW RED ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ

-10%

Производител: ALFA PLAM VRAWE
Шифра: 736091
Достапност: залиха
Редовна Цена:
92,999 ден.

SMART цена:
84,000 ден.

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ ГОЛЕМО КЕРАМИЧКО СТАКЛО НА ВРАТАТА, ОТПОРНО НА 700 C, И ВИДЛИВ ПЛАМЕН. 5 НИВОА НА РАБОТНА СНАГА МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ УРЕД ЗА ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИЈА ОД ТЕЛЕФОН, И WiFi СИГУРНОСЕН ТЕРМОСТАТ ПРОТИВ ПРЕГРЕВАЊЕ НА ВОДАТА И ПЕЧКАТА МОЖНОСТ ЗА ГРЕЕЊЕ ВОДА ВО БОЈЛЕР, И ПРИКЛУЧОК ЗА СИСТЕМ ЗА ПОДНО ГРЕЕЊЕ ЈАЧИНА – 21 kw ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) – 1225 x 620 x 574 mm ПРЕЧНИК НА ОТВОРОТ ЗА ЧАД – Ф 80 ГРЕЈНА МОЌ ОД ПЕЧКАТА – 3 kw ТОПЛОТНА МОЌ НА ВОДАТА – 18 kw КАПАЦИТЕТ НА КОТЕЛОТ – 32Л ПОТРОШУВАЧКА НА ПЕЛЕТИ – од 1,7 до 5,05 kg/h ВРЕМЕ НА РАБОТА СО ПОЛН РЕЗЕРВОАР – 26,5 h КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ СО ПЕЛЕТИ – 45 kg ПОВРШИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ – од 81 до 135 m2 ТЕЖИНА – 196 kg ЕФИКАСНОСТ – 86,1%

Слични производи