Техномаркет - ALFA PLAM KOMMO 15KW ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ

ALFA PLAM KOMMO 15KW ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ

-3%

Производител: ALFA PLAM VRAWE
Шифра: 736026
Достапност:
Редовна Цена:
82,400 ден.

SMART цена:
80,200 ден.

КАПАЦИТЕТ: 15 KW ДИМЕНЗИИ: 530 X 570 X 1010 MM ПРЕЧНИК НА ДИМЕН ОТВОР:80 MM МОЌНОСТ НА ГРЕЕЊЕ (ЗРАЧЕЊЕ) НА САМИОТ КАМИН: 2KW МОЌНОСТ НА ГРЕЕЊЕ НА ВОДАТА: 18KW КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 32L ПОВРШИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ:58-96 M2 ПОТРОШУВАЧКА НА ПЕЛЕТИ МИН/МАКС:1.2/3,5KG/H МАКСИМАЛНО ВРЕМЕ НА РАБОТА СО ПОЛН РЕЗЕРВОАР:21H КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ПЕЛЕТ: 25KG МКСИМАЛНА РАБОТА СО ПОЛН РЕЗЕРВОАР 21H ВОЛУМЕН НА ЗАГРЕВАЊЕ:150-250 M3 ТЕЖИНА: 181/223 KG СТЕПЕН НА ИСКОРИСТЕНОСТ:92,1 %

Слични производи