Техномаркет - PHILIPS GC-8942/20 ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР

PHILIPS GC-8942/20 ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР


Производител: PHILIPS
Шифра: 5665736
Достапност: залиха
Редовна Цена:
18,999 ден.

ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР ПРИТИСОК МАКС. 7,5 БАРИ НЕМА ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА ДОПОЛНИТЕЛНА КОЛИЧИНА НА ПАРЕА ДО 480 G ОТСТРАНЛИВ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 1800 ML МЕХАНИЗАМ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ ПРИ НОСЕЊЕ ТЕЖИНА НА ПЕГЛАТА 0,8 КГ ЕДНОСТАВНО ОТСТРАНУВАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ НА КАМЕНЕЦ БЕЗБЕДНО АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ЦИКЛОНСКА КОМОРА ЗА ПАРЕА НАМЕНЕТА И БЕЗБЕДНА ЗА СИТЕ ТКАЕНИНИ, БЕЗ ИЗГОРЕНИЦИ OPTIMAL TEMP ТЕХНОЛОГИЈА ЕДНОСТАВНА УПОТРЕБА STEAM GLIDE ADVANCED ТЕХНОЛОГИЈА НА ПЛОЧАТА ОТПОРНОСТ НА ГРЕБЕЊЕ ДОЛЖИНАТА НА ЦРЕВОТО ЗА ВОДА 1,7 М ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ПРИ НИСКО НИВО НА ВОДАТА ДОЛЖИНА НА СТРУЈНИОТ КАБЕЛ 1,65 М ПРЕЦИЗЕН ВРВ ЗА ПАРЕА СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР ЗА ПОДГОТВЕНОСТ ЗА РАБОТА ПОЛНЕЊЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ЗА ВРЕМЕ НА УПОТРЕБА МОЖНОСТ ЗА УПОТРЕБА НА ВОДА ОД ЧЕШМА ЕКОЛОШКА ЕФИКАСНОСТ- ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА ДО 45%

Слични производи