Техномаркет - GORENJE VC1901-2303RCY HEPA ФИЛТЕР

GORENJE VC1901-2303RCY HEPA ФИЛТЕР


Производител: GORENJE
Шифра: 5013828
Достапност: залиха
Редовна Цена:
599 ден.

ХЕПА ФИЛТЕР ЗА ПРАВОСМУКАЛКА КОМПАТИБИЛЕН ЗА МОДЕЛИ: GORENJE: 457940 VCT4019 VC2102BCYIV, 457940 VC-T4019E VC2102BCYIV, 458030 VCT4019 VC1901GCYIV, 458030 VC-T4019E VC1901GCYIV, 458034 VCT4019 VC2303RCYIV, 458034 VCT4019E VC2303RCYIV, 474334 VCEB01ZBCY, 474335 VCEC03ZRCY, VC 2303 RCY IV, VC 2102 BCY IV, VC 1901 GCY IV, VC 2303 RCY IV, VC2102BCYIV, VC1901GCYIV, VC 1901 GCYIV,VC 2102 BCY, VC1901GCYIV, VC2102BCY, VC2303RCY IV,VC2102BCY IV,VC1901GCY IV, VCEB01ZBCY,VCEC03ZRCY, VC2303RCYIV

Слични производи