Техномаркет - AEG T8-DBG49S СУШАРА

AEG T8-DBG49S СУШАРА

-31%

Производител: AEG
Шифра: 5013818
Достапност:
Редовна Цена:
51,999 ден.

SMART цена:
35,991 ден.

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА КАПАЦИТЕТ НА СУШЕЊЕ: 9 КГ ТЕХНОЛОГИЈА СО ТОПЛИНСКА ПУМПА - ДО 40% ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК РЕЗЕРВОАР ЗА КОНДЕНЗАЦИЈА, ФИЛТЕР, РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА КОНДЕНЗАЦИЈА: 5,28 L НИВО НА БУЧАВА: 65 ДБ МОТОР: ИНВЕРТЕР СЕНЗОРСКО СУШЕЊЕ: ТЕХНОЛОГИЈА ШТО ЈА МЕРИ СОДРЖИНАТА НА ВЛАГА ВО ОБЛЕКАТА И ЈА ЗАВРШУВА ПРОГРАМАТА КОГА ЌЕ СЕ ПОСТИГНЕ ИЗБРАНОТО НИВО НА ВЛАГА. ПРОГРАМИ ЗА СУШЕЊЕ КОНТРОЛИРАНИ СО ТАЈМЕР ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА : САМО 1,88 (2,21) KWH, ПО ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ НА 1400 (1000) ВРТЕЖИ ВО МИНУТА ВРАЌАЊЕ НА БУБАЊОТ – ГО НАМАЛУВА ГУЖВАЊЕТО НА ОБЛЕКАТА ДИМЕНЗИИ: ( В Х Ш Х Д): 850 Х 596 Х 638

Слични производи