Техномаркет - CLEAN AIR OPTIMA CA-510PRO ПРОЧИСТУВАЧ

CLEAN AIR OPTIMA CA-510PRO ПРОЧИСТУВАЧ

-29%

Производител: CLEAN AIR OPTIMA
Шифра: 5013548
Достапност: залиха
Редовна Цена:
27,999 ден.

SMART цена:
19,999 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ ЗА ВОЗДУХ ПРЕДВИДЕНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ПРОСТОРИИ ДО 110M² / 275M³ CADR ВРЕДНОСТ: 468 M AIR НА ЧАС ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПЕТКРАТНО ФИЛТРИРАЊЕ: 1. ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОР ЗА ЧЕСТИЧКИ КОЈ АВТОМАТСКИ ГО МЕРИ И РЕГУЛИРА КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ 2. ПРЕФИЛТЕР КОЈ ГИ ФАЌА ПОГОЛЕМИТЕ ЧЕСТИЧКИ 3. ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН КОЈ ГИ НЕУТРАЛИЗИРА МИРИСИТЕ И ГАСОВИТЕ 4. МОЌЕН TRUE HEPA ФИЛТЕР, КЛАСА НА ФИЛТРИ H13, СО НАНО СРЕБРЕНА ОБВИВКА, -ФИЛТЕР СО ПОВРШИНА ОД 2.7M², ГО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХОТ ОД МИКРО ЧЕСТИЧКИ ДО 0,3 МИКРОМЕТАР (0,3 ΜM) -99,97% ЕФИКАСНОСТ, МУВЛА 100%, ЧАД ОД ТУТУН 98,90% 5. DUO IONIZER, БЕЗ ОЗОН, ГО ПРОЧИСТУВА И ОСВЕЖУВА ВОЗДУХОТ ВО ЗАТВОРЕН ПРОСТОР СО> 4.000.000 НЕВ.IONEN / CM³, ДИГИТАЛНО СЛЕДЕЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СО МЕРЕЊЕ НА PM2.5 НИВОТО, ТЕМПЕРАТУРАТА И ВЛАЖНОСТА ВО ПРОСТОРИЈАТА ВЕНТИЛАТОР УПРАВУВАН ОД 3 СЕНЗОРИ, КАПАЦИТЕТ ДО 468 M³ / H НИВО НА БУЧАВОСТ 10DB (A) СПИЕЊЕ / 15DB (A) НИЗОК 1 / 35DB (A) СРЕДЕН 2 / 55DB (A) ТУРБО 3 3 ПОСТАВКИ : AUTO / SLEEP / MANUAL 1, 2, 3 ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДЕЦА РАЧКА ЗА ПОЛЕСНО ДВИЖЕЊЕ ТАЈМЕР 1/4/8 ЧАСА МАКСИМАЛНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА. 45 WATT - ТУРБО 3/ 25 ВАТИ - ВИСОКО 2/ 15 WATT – НИСКО 1 ЛЕСНА ЗАМЕНА НА ФИЛТРИ ИНДИКАТОР ЗА ЗАМЕНА НА ФИЛТЕРОТ: LED СИГНАЛ ПО 2000 РАБОТНИ ЧАСОВИ ЕЛЕГАНТЕН И КОМПАКТЕН ДИЗАЈН ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д: 32 X 21 X 56CM БОЈА: БЕЛА ТЕЖИНА 7,5 КГ CEРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Слични производи