Техномаркет - LIAL LA-2500 ПАНЕЛНА ГРЕАЛКА

LIAL LA-2500 ПАНЕЛНА ГРЕАЛКА

-28%

Производител: LIAL NEHAT D.O.O.E.L
Шифра: 5013329
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,299 ден.

SMART цена:
2,399 ден.

ПАНЕЛНА ГРЕАЛКА МОЌНОСТ 2500W ПРЕДВИДЕН ПРОСТОР ЗА ГРЕЕЊЕ ДО 25М2 ВОДООТПОРЕН ПРЕКИНУВАЧ СИГУРНОСЕН ПРЕКИНУВАЧ ТЕРМОСТАТ

Слични производи