Техномаркет - ALFA PLAM LUCA R SIVA METALIC

ALFA PLAM LUCA R SIVA METALIC


Производител: ALFA PLAM VRAWE
Шифра: 5012233
Достапност:
Редовна Цена:
49,999 ден.

SMART цена:
40,999 ден.

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ МОЌНОСТ 8,3 KW ДИМЕНЗИИ 500 X 530 X 955 MM ПРЕЧНИК НА ОДВОДОТ ЗА ЧАД 80 MM ПОТРОШУВАЧКА НА ПЕЛЕТИ 0,82 / 2,03 KG/H МАКСИМАЛНО ВРЕМЕ НА РАБОТА СО ПОЛН РЕЗЕРВОАР 28 H КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ 23 KG ЗАФАТНИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ 200 M3 ТЕЖИНА 110 / 128 KG СТЕПЕН НА ИСКОРИСТЕНОСТ 85 % КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A+ КУЌИШТЕ ИЗРАБОТЕНО ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЛИМ А ВРАТА НА ЛОЖИШТЕТО ОД ЧЕЛИК ГОЛЕМО КЕРАМИЧКО СТАКЛО НА ВРАТАТА КОМОРА ЗА СОГОРУВАЊЕ ИЗРАБОТЕНА ОД СПЕЦИЈАЛЕН ЧЕЛИЧЕН ЛИМ И ЛИЕНО ЛОЖИШТЕ ВОЗДУХ.

Слични производи