Техномаркет - ALFA PLAM LUCA R CRVENA

ALFA PLAM LUCA R CRVENA

-12%

Производител: ALFA PLAM VRAWE
Шифра: 5012232
Достапност:
Редовна Цена:
49,999 ден.

SMART цена:
44,000 ден.

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ МОЌНОСТ 8 KW ДИМЕНЗИИ 500 X 490 X 955 MM ПРЕЧНИК НА ОДВОДОТ ЗА ЧАД80 MM ПОТРОШУВАЧКА НА ПЕЛЕТИ 0,82 / 2,03 KG/H МАКСИМАЛНО ВРЕМЕ НА РАБОТА СО ПОЛН РЕЗЕРВОАР 28 H КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ 23 KG ЗАФАТНИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ 133 M3 ПОВРШИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ 51 M2 ТЕЖИНА 110 / 128 KG СТЕПЕН НА ИСКОРИСТЕНОСТ 84,60 % КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A+ КУЌИШТЕ ИЗРАБОТЕНО ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЛИМ А ВРАТА НА ЛОЖИШТЕТО ОД ЧЕЛИК ГОЛЕМО КЕРАМИЧКО СТАКЛО НА ВРАТАТА КОМОРА ЗА СОГОРУВАЊЕ ИЗРАБОТЕНА ОД СПЕЦИЈАЛЕН ЧЕЛИЧЕН ЛИМ И ЛИЕНО ЛОЖИШТЕ НЕДЕЛНО ПРОГРАМИРАЊЕ НА РАБОТАТА НА ПЕЧКАТА. МОЖНОСТ ЗА РАБОТА НА 5 НИВОА НА МОЌНОСТ. МОЖНОСТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ. ВГРАДЕНИ СИГУРНОСНИ ТЕРМОСТАТИ КОИ СПРЕЧУВААТ САМОЗАПАЛУВАЊЕ. ДОДАТЕН ВЕНТИЛАТОР КОЈ ИЗДУВУВА ТОПОЛ ВОЗДУХ.

Слични производи