Техномаркет - ALFA PLAM S-140 55R+KUJNSKI SET

ALFA PLAM S-140 55R+KUJNSKI SET


Производител: ALFA PLAM VRAWE
Шифра: 5011697
Достапност:
Редовна Цена:
14,199 ден.

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ 4 РИНГЛИ – 1 ЕКСПРЕС РИНГЛА ДИМЕНЗИИ НА РИНГЛИ – ГОРЕ ЛЕВО 220 ММ, ГОРЕ ДЕСНО 145 ММ, ДОЛЕ ЛЕВО 110 ММ, ДОЛЕ ДЕСНО (ЕКСПРЕС РИНГЛА) 180 ММ КАПАЦИТЕТ НА РЕРНА: 70L КОНВЕНЦИОНАЛНА РЕРНА ВЕРТИКАЛНА И ХОРИЗОНТАЛНА РЕШЕТКА ВО РЕРНАТА ДВОЈНО СТАКЛО НА РЕРНАТА МОЖНОСТ ЗА САМОЧИСТЕЊЕ НА РЕРНАТА ДЛАБОКА ТЕПСИЈА – ПОГОДНА ЗА ПЕЧЕЊЕ НА ЛЕБ И ПОГОЛЕМИ ПАРЧИЊА МЕСО МОЖНОСТ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ТЕПСИЈАТА НА ТРИ НИВОА ВО РЕРНАТА ФИОКА ЗА ТЕПСИЈАТА ДИМЕНЗИИ НА РЕРНАТА (ШХДХВ) 460 X 475 X 320 MM КАПАК ЗА ШПОРЕТОТ ВКУПНА МОЌ 8025 W ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА C ДИМЕНЗИИ (ШХДХВ) 550 X 600 X 850 MM ПОДАРОК КУЈНСКИ СЕТ

Слични производи