Техномаркет - GORENJE WHU-629ES/S АСПИРАТОР

GORENJE WHU-629ES/S АСПИРАТОР

-16%

Производител: GORENJE
Шифра: 5011692
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,699 ден.

SMART цена:
3,099 ден.

АСПИРАТОР ЗА ПОД ЕЛЕМЕНТ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: B МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ИЗДУВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ: 200 M³/H МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ПРОТОЧНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ: 115 M³/H ПРЕЧНИК НА ОДВОДНОТО ЦРЕВО: 12 CM МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ИЗДУВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ, СТЕПЕН 1: 108 M³/H,СТЕПЕН 2: 159 M³/H, СТЕПЕН 3: 200 M³/H МЕХАНИЧКО УПРАВУВАЊЕ БРОЈ НА СТЕПЕНИ НА ВЕНТИЛАТОРОТ: 3 ТИП НА ОСВЕТЛУВАЊЕ: LED МОЌНОСТ НА ОСВЕТЛУВАЊЕ: 4 W ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИИ: СИНТЕТИЧКИ ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИИ (НЕ СЕ МИЕ) ЈАГЛЕН ФИЛТЕР: 784407 ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИИ КОЈ СЕ МИЕ БРОЈ НА МОТОРИ: 1 КЛАПНА ЗА НЕПОВРАТЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХОТ: 125 MM МАКСИМАЛНА БУЧАВОСТ: 64 DB(A)RE1PW ВИСИНА: 125 MM ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА: 29,1 KWH ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 59,6 × 12,5 × 46,8 CM

Слични производи