Техномаркет - VIVAX KS502Y КУЈНСКА ВАГА

VIVAX KS502Y КУЈНСКА ВАГА


Производител: VIVAX
Шифра: 5011059
Достапност:
Редовна Цена:
499 ден.

SMART цена:
299 ден.

КУЈНСКА ВАГА МАКС. МАСА ЗА МЕРЕЊЕ : 5 КГ МИН. МАСА ЗА МЕРЕЊЕ : 1 G АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ, ДОДАВАЊЕ НА НЕКОЛКУ КОМПОНЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ, БАТЕРИИ: 1 X CR2032, ЛИТИУМ, ВКЛУЧЕНИ

Слични производи