Техномаркет - GORENJE WHU-629EW/S АСПИРАТОР

GORENJE WHU-629EW/S АСПИРАТОР

-14%

Производител: GORENJE
Шифра: 5010527
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,499 ден.

SMART цена:
2,998 ден.

АСПИРАТОР МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ИЗДУВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ: 200 M³/H МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ПРОТОЧНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ: 115 M³/H ПРЕЧНИК НА ОДВОДНОТО ЦРЕВО: 12 CM МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ИЗДУВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ, СТЕПЕН 1: 108 M³/H МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ИЗДУВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ, СТЕПЕН 2: 159 M³/H МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ ПРИ ИЗДУВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ, СТЕПЕН 3: 200 M³/H МЕХАНИЧКО УПРАВУВАЊЕ БРОЈ НА СТЕПЕНИ НА ВЕНТИЛАТОРОТ: 3 ТИП НА ОСВЕТЛУВАЊЕ: LED КОПЧЕ ЗА УКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ НА СВЕТЛОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ: 1 МОЌНОСТ НА ОСВЕТЛУВАЊЕ: 4 W БРОЈ НА МОТОРИ: 1 КЛАПНА ЗА НЕПОВРАТЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХОТ: 125 MM МАКСИМАЛНА БУЧАВОСТ: 64 DB ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 59,6 × 12,5 × 46,8 CM

Слични производи