Техномаркет - TADIRAN ALPHA INVERTER -20 12000BTU R32

TADIRAN ALPHA INVERTER -20 12000BTU R32

-21%

Производител: TADIRAN
Шифра: 5009703
Достапност: залиха
Редовна Цена:
27,999 ден.

SMART цена:
21,999 ден.

АLPHA ИНВЕРТЕР 12R напојувaње:220-240v 50hz енергетска класа: A++ / A+++ ладење капацитет: 3400 w потрошувачка: 1020 w работна температура за ладење:од 18 с до 48 с греење капацитет: 3600 w потрошувачка: 995 w работна температура за греење: од -20 с до 24 с работна температура опсег од -20 до 52 c eer за ладење 3.33 cop за греење: 3.62 одвлажнување 1.4 л на час филтри: активен јаглен/филтер за прашина останато: автоматско рестартирање,меморија 20 ºc греењe \-15 ºc ладење прецизна контрола на температурата, автоматско прилагодување на брзината на вентилаторот потсетник за чистење филтер скриен дисплеј нисконапонска и високонапонска заштита нисконапонски старт , blue fin proteccion(специјални анти-корозивни сини перки се користат во бакарниот кондензатор за да се спротивстават на неговата корозија, со што се зголемува животот на клима уредот). проток на воздух: 550/470/250/180 м3 бучност на внатрешна единица: 41/37/25/20 db бучност на надворешна единица:53 db разладен флуид:r32 компресор – Sanyo компресорски модел - c-1rz110h3aaf препорачана површина до 35 m2 отворен простор тежина: • внатрешна единица: - 9 kg • надворешна единица: - 29 kg димензии: • надворешна единица 830x540x325 • внатрешна единица 821x283x200

Слични производи