Техномаркет - TADIRAN SWIFT INVERTER -25 12000BTU R32

TADIRAN SWIFT INVERTER -25 12000BTU R32


Производител: TADIRAN
Шифра: 5009696
Достапност: залиха
Редовна Цена:
29,999 ден.

SMART цена:
26,999 ден.

СПЛИТ СИСТЕМ ИНВЕРТЕР TADIRAN НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / А+ ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 3500 W ПОТРОШУВАЧКА: 1010 W РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ:ОД 18 С ДО 52 С ГРЕЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 3650 W ПОТРОШУВАЧКА: 970 W РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ: ОД -25 С ДО 24 С РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОПСЕГ ОД -25 ДО 52 C EER ЗА ЛАДЕЊЕ 3.47 COP ЗА ГРЕЕЊЕ: 3.76 ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.4 Л НА ЧАС ФИЛТРИ: АКТИВЕН ЈАГЛЕН/ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА ОСТАНАТО: АВТОМАТСКО РЕСТАРТИРАЊЕ,МЕМОРИЈА 20 ºC ГРЕЕЊ \-15 ºC ЛАДЕЊЕ ПРЕЦИЗНА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА, АВТОМАТСКО ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА БРЗИНАТА НА ВЕНТИЛАТОРОТ ПОТСЕТНИК ЗА ЧИСТЕЊЕ ФИЛТЕР СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НИСКОНАПОНСКА ЗАШТИТА ВИСОКОНАПОНСКА ЗАШТИТА НИСКОНАПОНСКИ СТАРТ ,STANDBY (МИРУВАЊЕ) САМОДИЈАГНОСТИКА BLUE FIN PROTECCION(СПЕЦИЈАЛНИ АНТИ-КОРОЗИВНИ СИНИ ПЕРКИ СЕ КОРИСТАТ ВО БАКАРНИОТ КОНДЕНЗАТОР ЗА ДА СЕ СПРОТИВСТАВАТ НА НЕГОВАТА КОРОЗИЈА, СО ШТО СЕ ЗГОЛЕМУВА ЖИВОТОТ НА КЛИМА УРЕДОТ). ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 580/500/300/230 М3 БУЧНОСТ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 40/35/22/20 DB БУЧНОСТ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:53 DB РАЗЛАДЕН ФЛУИД:R32 КОМПРЕСОР – PANASONIC WANBAO КОМПРЕСОРСКИ МОДЕЛ - 9RS102ZAA21 ТЕЖИНА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: - 10 KG НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: - 35 KG ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА ДО 30 M2 ОТВОРЕН ПРОСТОР ДИМЕНЗИИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 830X540X325 ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 850x291x203

Слични производи