Техномаркет - LIEBHERR SBSES-8486 PREMIUM PLUS ЛАДИЛНИК

LIEBHERR SBSES-8486 PREMIUM PLUS ЛАДИЛНИК


Производител: LIEBHERR
Шифра: 5008596
Достапност:
Редовна Цена:
298,000 ден.

SIDE-BY-SIDE ФРИЖИДЕР СО NOFROST ЛАДЕЊЕ НЕТО КАПАЦИТЕТ, ВКУПНО 645 ЛИТРИ ФРИЖИДЕР 519 Л,ОД КОИ BIOFRESH 132 L КАБИНЕТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ 126 Л ОДДЕЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ВИНО 153 L ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A ++ / A +++ ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 320 KWH / A КЛИМАТСКА КЛАСА SN-T НИВО НА БУЧАВА 38 DB КОНТРОЛЕН 2.4 "ЕКРАН ВО БОЈА СО ДОПИР TFT СО ДИСПЛЕЈ ЗА ДИГИТАЛНА ТЕМПЕРАТУРА КОНТРОЛНА ЕДИНИЦА TOUCH-ELECTRONIC 4 ИНДИВИДУАЛНИ ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ ТЕМПЕРАТУРЕН ЕКРАН- ФРИЖИДЕР / ЗАМРЗНУВАЧ / ВИНО И BIOFRESH СЕКЦИЈА ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ВИНОТО + 5 ° C ДО + 20 ° C ОПТИЧКИ И АКУСТИЧЕН ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ СИГНАЛ ЗА ДЕФЕКТ: FROSTCONTROL ВИЗУЕЛЕН И ЗВУЧЕН СИГНАЛ ЗА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ДЕЦА SUPERCOOL , SUPERFROST КОНТРОЛИРАЊЕ СО КОЛИЧИНА, ОДМОР , SOFTSYSTEM ПОВРЗУВАЊЕ (ПРИЛАГОДЕНО ЗА СМАРТ УРЕД) АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ LED ТАВАНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ СО АВТОМАТСКО ЗАТЕМНУВАЊЕ (НЕПРИЛАГОДЛИВО) 6 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ВО ФРИЖИДЕРОТ , 5 СО ПРИЛАГОДУВА ВИСИНА, 1 РАЗДЕЛЕНА VARIOSAFE , ПОЛИЦА ЗА ШИШИЊА ,2 РЕШЕТКИ ЗА ШИШИЊА ,VARIOBOXES 2, КОЦКИ ЗА ЈАЈЦА 0 ° ОДДЕЛ * BIOFRESHPLUS БРОЈ НА ФИОКИ НА BIOFRESH 3 НА ТЕЛЕСКОПСКИ ШИНИ ( SOFTTELESCOPIC) ОДДЕЛ ЗА ЧУВАЊЕ НА ВИНО МАКСИМАЛЕН БРОЈ ШИШИЊА ОД 0,75 Л - 48 LED ОСВЕТЛУВАЊЕ 4 ПОЛИЦИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ КОИ МОЖЕ ДА СЕ ПОВЛЕЧАТ НА ТЕЛЕСКОПСКИ ШИНИ КАБИНЕТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ NOFROST ✔ АВТОМАТСКИ МЕТОД НА ОДМРЗНУВАЊЕ ВРЕМЕ НА СКЛАДИРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ПРЕКИНИ ВО НАПОЈУВАЊЕТО 24 Ч КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА 24 ЧАСА: 16 КГ 5 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧКИОТ ДЕЛ МАТЕРИЈАЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ, СТАКЛO VARIOSPACE - ОСВЕТЛУВАЊЕ LED ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ВРАТАТА 2 АКУМУЛАТОРИ ЗА ЛАДЕЊЕ ICEMAKER КАПАЦИТЕТ НА МРАЗ ВО 24 ЧАСА 1.2 KG / 24H КАПАЦИТЕТ НА ЛЕД 1,8 КГ ФИЛТЕР ЗА ВОДА FROSTSAFE-СИСТЕМ СО ФИОКИ ЗАТВОРЕН ЦЕЛА СТРАНА СО ТРАНСПАРЕНТНИ ФРОНТОВИ * BIOFRESH: ОДГОВАРА НА ПРЕГРАДАТА ЗА ЛАДЕЊЕ ПО DIN EN ISO ДИЗАЈН НА ВРАТА HARDLINE БОЈА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ТОНИРАНА СТАКЛЕНА ВРАТА ВО ВИНСКАТА ПРЕГРАДА / SMARTSTEEL СТРАНИЧЕН ЅИДЕН МАТЕРИЈАЛ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК СО SMARTSTEEL АЛУМИНИУМСКАТА РАЧКА СО ИНТЕГРИРАН МЕХАНИЗАМ ЗА ОТВОРАЊЕ ФИКСНА / ДЕСНА ВРАТА ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ (H / W / D) 185.2 / 121.0 / 66.5 CM ТЕЖИНА (БЕЗ ПАКУВАЊЕ) 176,2 КГ

Слични производи