Техномаркет - GORENJE DE-8B СУШАРА

GORENJE DE-8B СУШАРА

-20%

Производител: GORENJE
Шифра: 5008372
Достапност:
Редовна Цена:
24,999 ден.

SMART цена:
19,998 ден.

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ КАПАЦИТЕТ НА СУШЕЊЕ: 1-8 KG ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: B ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ СО КОНДЕНЗАЦИЈА АГОЛ НА ОТВOРАЊЕ НА ВРАТАТА: 180 ° РЕВЕРЗИБИЛНО ДВИЖЕЊЕ НА БАРАБАНОТ МОЖНОСТ ЗА ДИРЕКТЕН ОДВОД НА КОНДЕНЗАТОТ (AUTODRAIN) ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОДЕСУВАЊА НА СИТЕ ПРОГРАМИ ЛЕД ДИСПЛЕЈ КОПЧИЊА: СТАРТ/ПАУЗА ОДБИРАЊЕ НА ВРЕМЕНСКОТО ТРАЕЊЕ НА СУШЕЊЕТО (30, 60, 90 MIN): ВО ЧЕКОРИ ПОСТАВУВАЊЕ НА НИВОТО НА СУШЕЊЕ НИСКА ТЕМПЕРАТУРА НА СУШЕЊЕ СИСТЕМ ПРОТИВ ТУТКАЊЕ ОДЛОЖЕН СТАРТ ЕДНОСТАВНО ЧИСТЕЊЕ НА ФИЛТЕРОТ СИГНАЛ ЗА ПОЛН САД ЗА КОНДЕНЗАТОТ ПРИКАЖУВАЊЕ НА ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ НА СУШЕЊЕ ВАКУМСКИ НОГАРКИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА СУШАРАТА НАД МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ СЕНЗОР НА ВЛАЖНОСТ ЗАКЛУЧУВАЊЕ - ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА (CDP) ПОЦИНКУВАН БАРАБАН БУЧНОСТ: 65 DB(A)RE1PW ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА KWH/ГОД.: 561 KWH ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 60 × 85 × 62,5 CM ТЕЖИНА НА АПАРАТОТ: 40 KG

Слични производи