Техномаркет - VAILLANT VER 2.0

VAILLANT VER 2.0

-18%

Производител: VAILLANT
Шифра: 5007360
Достапност: залиха
Редовна Цена:
6,699 ден.

SMART цена:
5,555 ден.

КОНВЕКТОР-ГРЕАЛКА МОЌНОСТ 2 KW РАБОТА НА ПРИНЦИП НА ПРИРОДЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ (КОНВЕКЦИЈА). ЗАШТИТА И ОД ВОДА АВТОМАТСКО ВКЛУЧУВАЊЕ ПРИ ТЕМПЕРАТУРА ОД -4 СТЕПЕНИ ЗАШТИТА ОД ЗАМРЗНУВАЊЕ БЕСШУМНА РАБОТА МЕНИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА СЕ КОРИСТИ ЗА ЗАГРЕВАЊЕ ЖИВЕАЛИШТА, БАЊИ, ГАРАЖИ И СЛ

Слични производи