Техномаркет - VIVAX COOL ACP-12PT35AEH МОБИЛЕН КЛИМА УРЕД

VIVAX COOL ACP-12PT35AEH МОБИЛЕН КЛИМА УРЕД


Производител: VIVAX
Шифра: 5006577
Достапност:
Редовна Цена:
20,505 ден.

SMART цена:
18,999 ден.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+ (2.6 / 2.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 2900 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: ЛАДЕЊЕ: 3500 W ; ГРЕЕЊЕ: 2900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1130 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 425 M³/H КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.2 L/H НИВО НА БУЧАВА: ВНАТ. ЕДИНИЦА: 53.7 DB (A) МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 34 KG ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 M² ФРЕОН: ЕКОЛОШКИ ФРЕОН R410A ДИМЕНЗИИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 466X397X765 MM ОСТАНАТО: 0.5 W STANDBY, MEMORY ФУНКЦИЈА (AUTO-RESTART), ANTI COOL AIR DESIGN, OДВЛАЖНУВАЊЕ, ТАЈМЕР, SLEEP MODE, LED DISPLAY, САМОДИJАГНОЗА НА ДЕФЕКТИ, ПОВЕЌЕНАСОЧНИ ПОЗИЦИИ, САМОИСПАРУВАЧКИ СИСТЕМ.

Слични производи